Cookies

Denne side sĂŠtter cookies. Det gĂžr den fordi vi gerne vil give vores brugere en god oplevelse, fĂžrst og fremmest.
Det gÞr den ogsÄ fordi vi gerne vil kunne fÞlge med i trafikken pÄ sitet. Informationer videregives/sÊlges ikke til tredje-part, heller ikke pÄ anden vis, stilles de til rÄdighed for andre end "Landbrugsret"

Sitet sĂŠtter ogsĂ„ cookies sĂ„ bestyrelsesmedlemmer og brugere kan logge ind og huskes pĂ„ den PC de sidder ved. Herunder finder du det der skal kunne lĂŠses, jvnfr. EU's lovgivning   ↓

Oversigt:

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
  3. SĂ„dan sletter eller blokerer du for cookies
  4. FormÄl med cookies pÄ vores website
  5. Google Analytics
  6. Brug af personoplysninger
  7. Lagrede cookies

 

1. Ejeroplysninger

Foreningen Landbrugsret
v/ Lisa Poulsen
Alleshavevej 42
4395 Eskebjerg

T: 6165 2193

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres pÄ din enhed for at kunne "genkende" dig som bruger. Cookies sÞrger for at dine login-informationer kan gemmes og er i det hele taget med til at forbedre oplevelsen pÄ dette website.
Der gemmes ikke nogen form for personlig information i en cookie, det er ikke et program eller en app og indeholder ikke virus eller malware.

3. SĂ„dan sletter du - eller blokerer for - cookies

Som bruger kan de selv bestemme om du vil acceptere at websites sÊtter cookies. Du kan ogsÄ selv bÄde slette og hÄndtere det i din(e) browser(e). Herunder finder du fremgangsmÄde for relevante browsere / sletning af cookies der sÊttes af Flash og for de mest anvendte browsere til tablets og telefoner.

Vejledning i at slette cookies pÄ Microsoft Internet Explorer
Vejledning i at slette cookies pÄ Mozilla Firefox browser
Vejledning i at slette cookies pÄ Google Chrome browser
Vejledning i at slette cookies pÄ Opera browser
Vejledning i at slette cookies pÄ Safari browser
Vejledning i at slette flash cookies: (gĂŠlder alle browsere)
Vejledning i at slette cookies pÄ iPad, iPhone, iPod touch
Vejledning i at slette cookies fra Android telefoner
Vejledning i at slette cookies fra Windows Phone 7

5. Google Analytics

Siden sÊtter ikke cookies fra Google Analytics - af den simple Ärsag, at vi ikke har implementeret det pÄ siden.

Du kan fravÊlge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, kĂžb eller deltagelse i en undersĂžgelse m.v. Her kan eksempelvis indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, kĂžn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges ved registrering af dit medlemsskab og ved henvendelser pÄ diverse formularer og/eller email-adresser. Brug af de indhentede personoplysninger kan bl.a. omfatte undersÞgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du Þnsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos "Landbrugsret", skal du rette henvendelse pÄ
Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at fÄ indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gÞre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
IfÞlge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger pÄ computere med begrÊnset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres lÞbende for at afgÞre, om vores brugeroplysninger hÄndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverfÞrsler via internettet. Det betyder, at der kan vÊre en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, nÄr data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver sÄledes dine personlige oplysninger pÄ eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres lÞbende efterhÄnden som det formÄl, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes hÞjst i 12 mÄneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at Êndringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nÞdvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og Êndre nÊrvÊrende retningslinjer for behandling af personoplysninger. GÞr vi det, retter vi selvfÞlgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst pÄ siden. I tilfÊlde af vÊsentlige Êndringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse pÄ vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifÞlge persondataloven ret til at fÄ oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henfÞres til dig. SÄfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at krÊve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gÞre indsigelse mod, at oplysninger om dig gÞres til genstand for behandling. Du kan ogsÄ til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrÞrende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

6. Lagrede cookies

Cookie Varaktighet Beskrivning
cookielawinfo-checkbox-analytics 11 mÄneder Denne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent plugin. Cookien bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional 11 mÄneder Cookien er sat af GDPR-cookie-samtykke til at registrere brugerens samtykke til cookies i kategorien "Funktionel".
cookielawinfo-checkbox-necessary 11 mÄneder Denne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent plugin. Cookies bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "NÞdvendig".
cookielawinfo-checkbox-others 11 mÄneder Denne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent plugin. Cookien bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Andre".
cookielawinfo-checkbox-performance 11 mÄneder Denne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent plugin. Cookien bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Performance".
viewed_cookie_policy 11 mĂ„neder Cookien er sat af GDPR Cookie Consent plugin og bruges til at gemme, om brugeren har givet samtykke til brugen af ​​cookies eller ej. Den gemmer ingen personlige data.