Kære Medlemmer

Efter et uendeligt tastearbejde kan vi nu sige Velkommen til jer alle.

Foreningen Landbrugsret er stiftet for at forene alle os, der Рi år Рer foreslået i en anden kategori end Landbrug.
Foreningen er også stiftet for, at vi forenes med alle, der ikke er ramt ENDNU.
Vi er ogs√• for dem, der gerne vil st√łtte med medlemsskab, uden at eje et landbrug.

Foreningen er for alle os, der ikke vil defineres af Vurderingsstyrelsens styresignal – vi vil defineres af Landbrugsloven!
Vi mener Landbrugsjord skal beskattes som det det er: Landbrugsjord – uanset om der er meget eller lidt og uanset, hvad landbrugsjorden bruges eller ikke bruges til.

I forhold til Regeringens udspil med en ny kategori: Naturejendomskategori Рer vi fuldstændigt ubegejstrede, vi har slet ikke haft armene oppe.

Vi ved jo godt at st√•r man blandt gale hunde og smider en luns k√łd til den ene hund, vil de andre vende sig imod den ene for at sl√•s om rovet. Regeringen tror m√•ske vi vil sl√•s indbyrdes. Men det vil vi ikke, vi vil st√łtte hinanden og st√• sammen. Vi formoder Naturejendomskategorien g√•r til cirka en femtedel af alle ramte landbrug – men der vil v√¶re regler og stramme retningslinier her ogs√•, bare vent og se.

I√łvrigt fik Regeringen sorteret de landbrugsjorde fra, hvortil det kan v√¶re vanskeligt at k√łre med store landbrugsmaskiner.

Vi stiller os ikke tilfreds, vi lægger os ikke ned og vi accepterer kun Landbrugsloven som retningsgiver for vores landbrugsjord.

Vi er i kontakt med en dygtig advokat, der har fået til opgave at ridse en eventuel sag op for os.

Har I et landbrug på x antal hektar, der er blevet ejerbolig/erhverv, med 15+ hektar, der er blevet ejerbolig/erhverv Рet dyrket landbrug, der er blevet ejerbolig/erhverv eller noget helt andet skævt, så send jeres oplysninger til foreningen på mail: .

Husk – hvis I har lyst – at sende fotos af jer og jeres familie foran jeres landejendom, til samme mail: .
Vi √łnsker at bruge disse fotos i kampagner og p√• hjemmesiden.

I forhold til betaling af kontingent på max 100 kroner om året, så tager det altid lidt tid at oprette foreningskonti. Vi må være tålmodige lidt endnu.
Når 2 bankkonti er oprettet Рen konto til kontingent og en konto til betaling af advokat Рsender vi mail ud.

Denne hysteriske sag, der rammer så modbydeligt og tager os som gidsler i uvidenhed kan komme til at vare en tid og blive dyr. Derfor skal vi være rigtig mange medlemmer i foreningen, sådan at det ikke bliver dyrt for den enkelte.

1000 tak for jer allesammen

På foreningens vegne
Dorthe Nissen